Korlátozott ideig elérhető ajánlat szolgáltatóknak!

Ne hagyd ki a lehetőséget! Olvass tovább!

Érdekel, hogyan tudod kiszámíthatóan hetekkel előre feltölteni a vállalkozásodat új ügyfelekkel, ezáltal növekedési pályára állítani a bevételeidet? (Anélkül, hogy sok pénzedbe és idődbe kerülne?)

Ha a válaszod IGEN, akkor ez az oldal Neked szól!

Miért működik bárminél jobban a módszerem, mint amit eddig kipróbáltál? Olvass tovább és elmagyarázom!

Segítek, hogy rádtaláljanak az ideális ügyfeleid

Akkor is, ha eddig te futottál utánuk…

Az ügyfélszerzés minden vállalkozó számára az egyik legnagyobb kihívás. Mindenképpen foglalkozni kell a kérdéssel, hogy honnan lesznek ügyfelek, mert alapvetően az ügyféláramlás folytonossága és a szolgáltatásod árazása fogja meghatározni, hogy mekkora bevételt tudsz termelni a vállalkozásodban. Sokkal többet ér annál a szaktudásod és az időd, hogy hideg hívj, ajánlásokat kérj, vagy csak egyszerűen várd, hogy hátha rád találnak a potenciális ügyfelek!

Bármennyire is szeretnéd ez magától nem fog megtörténni.

Folyamatosan azt érzed, hogy nincs elég időd, nincs elég bevételed, és nincs elég stabilitásod? Ha jelenleg ki vagy szolgáltatva a rosszul működő megoldásoknak, akkor éppen itt az ideje változtatni. Valami hiányzik az áttöréshez… Ez a valami pedig a tervezettség, a megfelelően felépített rendszer és a profittermelő üzleti stratégia. Ha nem vagy képes hatékony módszerrel ügyfeleket szerezni, akkor nem fogod tudni kiszámíthatóan növelni a bevételeidet.

Mennyivel egyszerűbb lenne az ügyfélszerzés úgy, hogyha nem neked kellene az ügyfelek után menned, hanem ők állnának sorban az ajtód előtt és kopogtatnának. Igaz?

A szaktudásod és az időd sokkal értékesebb annál, hogy neked kelljen az ügyfeleket kergetni.

Biztos vagyok benne, hogy szívesebben foglalkozol azzal, amihez a legjobban értesz és örülnél neki, ha nem neked kellene személyesen időt töltened azzal, hogy a potenciális ügyfeleid rádtaláljanak.

Sokan gondolják úgy, hogy alkalmazzák a “jól bevált stratégiákat” posztolgatnak, videót készítenek, hirdetnek, hideg hívnak, és még egy rakat módszert kipróbálnak, de valahogy mégsem jön el az igazi áttörés. Az ajánlásokról már nem is beszélve… Biztos vagyok benne, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtasz a szakterületeden belül, de sajnos ez kevés lesz ahhoz, hogy az ügyfelek maguktól rád találjanak.

A piacon az érvényesül, aki hatékonyabban tud új ügyfeleket szerezni. Lehet, hogy a konkurenciád silányabb szolgáltatást nyújt, mégis tele vannak munkával. Ennek nem kellene így lennie, mivel te sokkal jobban ki tudnád elégíteni az ügyfeleid igényeit. Neked most arra van szükséged, hogy előbb kerülj a potenciális ügyfél szeme elé, mint a konkurencia. Hiszek benne, hogy hosszútávon azok a vállalkozások lesznek sikeresek, akik kiemelkedő szolgáltatást képesek nyújtani és megfelelő az árazási stratégiájuk.

Ismerd meg kötelezettségek nélkül azt az online rendszert, ami futószalagon képes szállítani az új ügyfeleidet.

Itt az idő, hogy végre növekedésnek induljanak a bevételeid!

Jelentkezz egy ingyenes beszélgetésre, ahol 40 percen keresztül a Te vállalkozásodat, kihívásaidat és lehetőségeidet beszéljük át részletesen.

Pontosan tudni fogod mennyibe kerül egy új ügyfél megszerzése

A marketingesek sokszor ferdítenek, ellenben a számok nem hazudnak!

Minden egyes forintot mérni tudunk, így pontos adataink lesznek róla, hogy mennyibe kerül megszerezni egy új ügyfelet. Annyira biztos vagyok az általam használt rendszer működésében, hogy megtérülési garanciát vállalok a munkámra. Tehát ha 2,5 hónapon belül nem térül meg a befektetett összeg (ez általában sokkal hamarabb megtörténik), akkor a kérésedre visszautalom, amit addig kifizettél nekem.

Csak abban az esetben ajánlom fel az együttműködés lehetőségét, ahol szinte biztosra tudom, hogy eredményes lesz a közös munka. Ha elkezdtünk együtt dolgozni biztos lehetsz benne, hogy mindent megteszek, hogy a lehető legtöbb eredményt szállítsam számodra. Ha beindul az ügyfélszerző gépezeted, amit én készítek el, akkor soha többé nem kell azon aggódnod, hogy honnan és mikor jön a következő ügyfeled.

Ha ugyanazt csinálod, mint amit eddig, akkor ugyanazokat az eredményeket kapod, mint amiket eddig is kaptál!

A hatékony ügyfélszerzés a vállalkozásod egyik legfontosabb feladata kellene legyen. Ha viszont most nem teszel semmit, akkor továbbra is kérdéses lesz, hogy mikor jönnek újabb bevételek a vállalkozásodba. Nem is beszélve róla, hogy tervezhető bevételek nélkül állandó a bizonytalanság és lehetőséged sem lesz továbbfejlődésre. És hát lássuk be, nem azért lettél vállalkozó, hogy stagnáljanak a bevételek. 

Viszont ha előre fel vagy töltve ügyfelekkel, akkor nem csak válogatni tudsz köztük, de a folytonosság miatt nem fogsz azon aggódni, hogy lesz-e elegendő munka a következő hónapban. Teljes kontrollt fogsz gyakorolni a kiszámíthatatlanság helyett. Szóval, ha te azok közé a vállalkozók közé tartozol, akik a “jó lenne, ha” hozzáállás helyett cselekednek, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni az oldal alján található űrlap kitöltésével.

Az együttműködés folyamata

Hogyan néz ki a közös munka?

1. IGÉNYFELMÉRÉS

Jelentkezz az ingyenes konzultációra és felveszem veled a kapcsolatot. A díjmentes konzultáció során átbeszéljük a jelenlegi ügyfélszerzési módszereidet, átnézzük az online jelenlétedet és ezek alapján kiderítjük, hogy tudunk-e együttműködni annak érdekében, hogy több ügyfeled és ezáltal több bevételed legyen.

2. RENDSZER BEMUTATÁSA

Felvázolom számodra a teljes ügyfélszerző rendszer működését és megválaszolom a menet közben felmerülő összes kérdésedet. Ha kiderült, hogy vannak közös kapcsolódási pontok és érdemben tudom segíteni a vállalkozásod, akkor rajtad áll a döntés, hogy  belevágunk-e. Ha szerződést kötünk kezdődhet a rendszered kivitelezése.

3. KIVITELEZÉS

Megvalósítjuk, amit megterveztünk. A megbeszélt koncepció szerint felépítem a rendszeredet és elvégezzük a szükséges beállításokat, hogy képes legyen elérni a kitűzött eredményeket. Folyamatosan menedzselem a rendszered, hogy soha többet ne kelljen többet az ügyfélszerzésen aggódnod.

Szia, Lénárt Alex vagyok

Én foglak segíteni, hogy teljesen fel tudd tölteni a vállalkozásodat új ügyfelekkel, mindezt költséghatékony kiszámítható módon!

Az elmúlt években folyamatosan képeztem magam az online marketing különböző területein és ezalatt az idő alatt elegendő tapasztalatom gyűlt össze, hogy biztosítani tudjam számodra a legjobban működő rendszert, ami futószalagon szállítja új ügyfeleidet.

Nem csak beszélek róla, hogy mit kellene csinálni, hanem ügyfeleimmel együttműködve nap mint nap alkalmazom is a gyakorlatban. Ezzel a hozzáállással tudom számodra is biztosítani, hogy az általam alkalmazott stratégia valós bevételnövekedést hozzon a vállalkozásodban.

Akkor tekintem sikeresnek az együttműködést, ha az folyamatosan pénzt termel számodra. Érdekel a módszerem és úgy gondolod Neked is tudok segíteni? Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz az oldal alján található űrlap kitöltésével.

 

Milyen, amikor együtt dolgozunk?

Olvasd el mit mondanak rólam az ügyfeleim

Egy szakmai beszélgetés során merült fel bennem az ötlet, hogy Alexet kérjem fel a már kissé elavult honlapom feljavítására. Rövid időn belül meg is született az új honlap vázlata, melynek felépítéséhez már az együttműködésünkre volt szükség. Sokszor órákon át, türelmesen irányított, magyarázott, segített abban, hogy az arculatot olyan módon alakítsuk ki, hogy a mai igényekhez, az én ízlésem is tükrözve, de modern honlapot hozzunk létre!

Igazán elmondható, hogy mára már a külső szemlélők is elismeréssel nyilatkoztak az új honlap kialakításáról. Mindig figyelembe vette a kívánságaimat, és mindig igyekezett tanácsaival az új feltételekhez igazítani a kéréseimet. Maximálisan segítőkész és szinte mindig elérhető volt számomra.

Szolgáltatóként mindig ilyen partnerrel szeretnék dolgozni, aki a munkáját a legjobb tudása szerint, a megrendelő maximális szakmai kiszolgálására fordítja. Mindenkinek csak ajánlani tudom az vele való munkát és az általa nyújtott szolgáltatások igénybevételét! Aki profi szakembert szeretne maga mögött tudni az Alexhez fordul! Én így tettem és nagyon nagyot nyertem vele!

Czakó Zsolt

Idegenvezető - czakozsolt.hu

3 hónapja küzdöttem azzal, hogy a facebook reklámok megfelelően működjenek. Gondoltam ehhez tán már nem kell külső segítség.

Sajnos de! Szükség volt rá és nagyon is jól döntöttem, hogy Alexet megkerestem, tud-e ebben segíteni. Elég sok pénzt költöttem el úgy, hogy szinte nem hozott új ügyfelet. Facebook beállítással kezdtünk, ami már az első héten rávilágított ,hogy bizony én ehhez nem értek.

Az első héten be lett állítva a Facebook hirdetéskezelője megfelelő módon, ami látható és érezhető hatással volt a vállalkozásra. Szépen jöttek a hirdetésre a jelentkezők, visszajelzések-like-ok, megosztások. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, tanácsokat adott, mit és hogyan csináljak.

100%-ig beleadott mindent, hogy amit vállalt azt hozza is. Én azt mondom még talán többet is tett, mint amit megbeszéltünk. Teljes mértékig meg vagyok elégedve a szolgáltatásával. Folytatjuk tovább az együttműködést.

Csak ajánlani tudom!
Horváth Gábor

Kerékpárszerviz - bringaklinika.hu

Szerettem volna, ha többen találnak rám az online térben, ezért Alexet kértem fel, hogy segítsen kialakítani egy jó stratégiát.

Amióta együtt dolgozunk rengeteg megrendelést kaptunk. Nem csak az online jelenlét kialakításában, de a hirdetések beállításában is nagyon profi.

Egyéb tanácsokkal is folyamatosan ellát, hogy növelni tudjam a vállalkozásom forgalmát.

Karsza Máté

Egyedi ajándékok - karmaprint.hu

Alex elkészítette az új, professzionális honlapunkat, mely minden elvárásnak megfelel, amely marketing, dizájn, vagy felhasználóbarát szempontból fontos lehet. Felhívta a figyelmet arra, hogy technikai szempontból mire érdemes odafigyelni, és folyamatos tanácsadással segíti a munkánkat, amikor ez szükséges.

Nagy segítséget jelent a tudása, hiszen a legnagyobb fokú automatizáltság és hatékonyság csak így érhető el. Köszönöm! 🙂

Laki Mónika

Színész - cimboraprodukcio.hu

Több és minőségibb ügyfelet szerettem volna, hogy tervezhetővé tegyem a bevételeimet. Miután felépítettük az ügyfélszerző folyamatot és beállítottuk a hirdetéseket, szinte azonnal el is kezdtek jönni az eredmények.

Nem csak folyamatos megkereséseim lettek, de számos egyéb marketing tanácsot kaptam, amivel a bevételeimet is sikerült megnövelni.

Törköly-Gazdag Gábor

Ingatlanközvetítő - egyenesingatlan.hu

Már az első beszélgetés alkalmával pontos útmutatást kaptunk, hogyan is kellene kinézni a weboldalunknak, ahhoz, hogy képesek legyünk megszólítani és megszerezni az ideális ügyfeleinket.

A második hónap során meg is jött az áttörés és elkezdett fellendülni a vállalkozás. Jó döntést hoztunk, hogy belevágtunk a közös munkába, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Sárosi Edina

ecat.hu

A vállalkozásom beindítása kapcsán találkoztam Alexel. Az ingyenes konzultáció alkalmával rengeteg hasznos dolgot mondott és meggyőzött a szakértelméről, ezért belevágtunk a közös munkába.

Nagyon megbízható rendszert rakott össze számomra, ami azóta is folyamatosan hozza az új ügyfeleket. Végre nem nekem kell ezzel foglalkoznom! 🙂

Góman László

Építészmérnök - tervező

Jelentkezz a 40 perces ingyenes konzultációra és személyre szabott tervrajzot kapsz az ügyfélszerzéshez!

FONTOS mielőtt jelentkeznél:

Nem akarom rabolni sem a te sem a saját időmet, ezért kérlek olvasd el ezt a részt az űrlap kitöltése előtt!

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valós piaci igény van a szolgáltatásodra, továbbá NEM hálózatépítéssel, oktatóanyaggal vagy coachinggal foglalkozol.

Csak abban az esetben egyeztetem Veled a konzultációs időpontot, ha úgy látom, hogy érdemben tudom segíteni a vállalkozásodat!

Fenntartom a jogot, hogy elutasítsam a konzultáció lehetőségét, amennyiben úgy látom, hogy a Te vállalkozásodat nem tudom segíteni.

Mit kell tudnod erről a konzultációról?

A teljes 40 perc rólad szól, a te vállalkozásodat, kihívásaidat és lehetőségeidet beszéljük át részletesen.  Megvizsgálom a jelenlegi ügyfélszerzési módszereidet, átnézem az online jelenléted és ezek alapján javaslatokat teszek, hogyan tudnál hatékonyabban és kiszámíthatóbb módon ügyfeleket szerezni.

Részletesen bemutatom és elmagyarázom az általam alkalmazott ügyfélszerző rendszer működését és megválaszolom a menet közben felmerülő összes kérdésedet. Ha kiderül, hogy vannak közös kapcsolódási pontok és valóban tudom segíteni a vállalkozásod, akkor felajánlom számodra az együttműködés lehetőségét.

Természetesen a konzultációra való jelentkezésed nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha szimpatikus az ajánlatom, akkor jelentkezz most!

A jelentkezés menete:

1. Töltsd ki az űrlapot 

2. Felveszem veled a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot a 40 perces megbeszélésre.

3. A megbeszélt időpontban hívlak és átbeszéljük, hogyan tudok segíteni Neked a növekedésben.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Jelentkezési űrlap

Töltsd ki az űrlapot és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot! Kérlek várd meg, amíg a jelentkezés után átirányít a rendszer a következő oldalra, ez pár másodpercet igénybe vehet. Ha betöltött a következő oldal, akkor biztos lehetsz benne, hogy megkaptam a jelentkezésedet.

Mikor kereshetlek időpont egyeztetés céljából?

Adatvédelem

Ha maradt még kérdésed...

Itt találod a válaszokat!

A 40 PERCES KONZULTÁCIÓ TÉNYLEG INGYENES? MIÉRT?

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, addig nem is tudsz jó döntést hozni a vállalkozásod jövőjét illetően. A konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe. Ezzel szeretnélek Téged segíteni, hogy a megfelelő információk birtokában hozz döntést a fejlődés mellett.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos részét ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor a tapasztalataim alapján jó esély van rá, hogy  kérni fogja a segítséget a folytatásban.

Ha a beszélgetés végén úgy látjuk, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és nyomulásmentes környezetben hozhatod meg a döntést a folytatásról.

A konzultációs beszélgetés nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét.

EGYÜTTMŰKÖDÉS ESETÉN KÖTÜNK SZERZŐDÉST?

Természetesen IGEN. Minden ügyfelemmel írásban szerződök mielőtt értékesítési oldalt készítek, hirdetési fiókokat hozok létre vagy veszek át.

BÁRKI JELENTKEZHET ERRE A KONZULTÁCIÓRA?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha szolgáltatás alapú a vállalkozásod.

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha valós piaci igény van a szolgáltatásodra, továbbá NEM hálózatépítéssel, oktatóanyaggal vagy coachinggal foglalkozol.

Akkor tudlak leginkább segíteni az ügyfélszerzésben és bevételnövelésben, ha az alábbi szakterületek egyikével vagy hasonló tevékenységgel foglalkozol: Építőipari vagy hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatás, ház-lakás körüli szolgáltatások, lakásfelújítás, takarítási / tisztítási szolgáltatások, klímaszerelő, festő, vízszerelő, gázszerelő, villanyszerelő, nyílászáró szerelő, redőnyös, kertépítő, kerítés építés, medence építés, öntözőrendszer építés, kerítés építő, cirkó és kazánszerelő, egészségmegőrző szolgáltatások, fogászat, irodai masszázs, szabadidős szolgáltatások, vitorlásbérlés, javítási és szervizszolgáltatások.

Ha webshopod van vagy fizikai termékeket értékesítesz, akkor kérlek ne jelentkezz.

Nem kizáró körülmény, ha most kezded a vállalkozásodat, feltéve ha valóban aktívan dolgozol a céljaidért. Ebben az esetben biztatlak, hogy jelentkezz egy kötelezettségmentes beszélgetésre.

SZÁMLÁT KAPOK AZ ELVÉGZETT MUNKÁKRÓL?

Ha megállapodunk, természetesen mindenről kapsz számlát!

KÉRDÉSEM LENNE, TUDUNK BESZÉLNI?

Amennyiben további kérdéseid merültek fel, kérlek jelentkezz az űrlapon keresztül a telefonszámod megadásával és írd az utolsó kitöltendő mezőbe: További kérdésem lenne.

Ez az oldal nem része a Facebook.com oldalnak és semmilyen kapcsolatban nem áll a Facebook Inc.-el. A FACEBOOK a Facebook Inc. szerzői tulajdonjoga.

Copyright © 2020-2022 smartsite.hu | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat