Szerezz új ügyfeleket naponta kiszámíthatóan!

Online Ügyfélszerzés Felújításhoz, Korszerűsítéshez Kapcsolódó Szolgáltatóknak Garanciával

 

Bizonyára te is olyan ambiciózus vállalkozó vagy aki folyamatosan kutatja hogyan tudná kihozni a vállalkozásából a maximumot. Érdekel hogyan tudod kiszámíthatóan feltölteni a vállalkozásodat új ügyfelekkel, ezáltal növekedési pályára állítani a bevételeidet (anélkül, hogy sok pénzedbe és idődbe kerülne)?

Kihívást jelent számodra, hogy folyamatosan feltöltsd a vállalkozásodat új ügyfelekkel?
Nincs rá időd, hogy az összes marketing megoldást kipróbáld, amivel növekedhetnél?
Nem szeretnél olyan dologba invesztálni, aminek kérdéses lesz a megtérülése?
Előre meghatározott stratégia nélkül, tűzoltás jelleggel próbálod elérni a célcsoportod?
Úgy gondolod, hogy az online jelenlétedben vannak még kiaknázatlan lehetőségek?
Kipróbáltál már más ügyfélszerző módszert és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?
Szeretnéd ha a bejövő munkák mennyiségét teljes mértékben kontroll alatt tartanád? Ha a válaszod IGEN, akkor jelentkezz a díjmentes ügyfélszerző konzultációra!

Segítek, hogy rád találjanak az ideális ügyfeleid!

Akkor is, ha eddig te futottál utánuk!

Az ügyfélszerzés minden vállalkozó számára az egyik legnagyobb kihívás. Mindenképpen foglalkozni kell a kérdéssel, hogy honnan lesznek új ügyfelek, mert alapvetően az ügyféláramlás folytonossága és a szolgáltatásod árazása fogja meghatározni, hogy mekkora bevételt tudsz termelni a vállalkozásodban. Sokkal többet ér a szaktudásod és az időd annál, hogy másokkal versenyezz, ajánlásokat kérj, vagy csak egyszerűen várd, hogy hátha rád találnak a potenciális megrendelőid! Bármennyire is jó lenne, ez magától sajnos nem fog megtörténni.

Lehetséges, hogy korábban már tettél lépéseket, de nem úgy működött, ahogyan az elképzelted. Ha jelenleg ki vagy szolgáltatva a rosszul működő megoldásoknak, akkor éppen itt az ideje változtatni. Valami hiányzik az áttöréshez. Ez a valami pedig a megfelelően felépített rendszer és a profittermelő üzleti stratégia. Ha nem vagy képes hatékony módszerrel ügyfeleket, megbízásokat szerezni, akkor nem fogod tudni kiszámíthatóan növelni a bevételeidet sem.

Mennyivel egyszerűbb lenne az ügyfélszerzés, hogyha nem neked kellene az ügyfelek után rohangálnod, hanem ők állnának sorban az ajtód előtt. Igaz?

A szaktudásod és az időd sokkal értékesebb annál, hogy neked kelljen az ügyfeleket kergetni!

A folyamatos árversenyről már nem is beszélve!

Biztos vagyok benne, hogy szívesebben foglalkozol azzal, amihez a legjobban értesz és örülnél neki, ha nem neked kellene személyesen időt töltened azzal, hogy a potenciális ügyfeleid rád találjanak és folyamatos ajánlatkéréseid legyenek.

Sokan tapasztalják, hogy a klasszikus módszereket alkalmazva: munkaközvetítő oldalak, posztok, videók, hirdetések, hideg hívások használatával valahogy mégsem lépnek előrébb. Biztos vagyok benne, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtasz a szakterületeden belül, de sajnos a nagy verseny miatt ez kevés lesz ahhoz, hogy az ügyfelek téged válasszanak.

Lehet, hogy a konkurenciád silányabb szolgáltatást nyújt, mégis tele vannak munkával? Ennek nem kellene így lennie, mivel te minőségibb munkát vagy képes letenni az asztalra. Akkor mégis miért nem te vagy tele megrendelésekkel? A piacon sajnos az érvényesül, aki hatékonyabb módszerekkel tud új ügyfeleket szerezni. Arra lenne szükséged, hogy előbb kerülj a potenciális ügyfeleid szeme elé, mint a konkurencia. Ha ez sikerül és megfelelő módon mutatod be a szakmai hozzáértésed, az ügyfél minden bizonnyal téged fog választani. Hiszek benne, hogy hosszútávon azok a vállalkozások lesznek sikeresek, akik kiemelkedő szolgáltatást képesek nyújtani és megfelelő az árazási stratégiájuk.

Szerezz naponta új ügyfeleket!

Optimalizált energiabefektetés maximális hatékonyság!

Egyszerre csak limitált számú ügyféllel dolgozom együtt. Így tudom biztosítani, hogy látszatmegoldások helyett a figyelmem 100%-a arra irányuljon, hogy az ügyfélszerző gépezeteddel kiemelkedő eredményeket érjük el.

Célom, hogy hosszú távon a stratégiai partnered legyek és a kezedben egy olyan eredményesen működő ügyfélszerző rendszer legyen, melyet folyamatosan optimalizálva egyre magasabb szinteket érünk el a vállalkozásodban, ezért fontos, hogy a terveid között szerepeljen a növekedés, bővülés.

Ezeken a területeken tudom leginkább segíteni az ügyfélszerzési céljaid megvalósulását: Ház-lakásfelújítás | Víz-gáz-fűtésszerelés | Épületgépészet | Kőműves munkák | Klímaszerelés | Generálkivitelezés | Burkolás | Ács-tetőfedő-bádogos munkák | Konyhabútor tervezés-beépítés | Asztalos munkák | Festés-mázolás | Villanyszerelés | Nyílászáró, tetőablak, redőny beépítés | Kerttervezés-kertépítés | Gyepszőnyeg telepítés | Automata öntözőrendszer építés | Növényfal építés | Teraszépítés | Medence építés | Medencefedés | Kerítés építés | Homlokzati munkálatok | Tető és falszigetelés | Utólagos vízszigetelés | Betonozás | Alap megerősítés | Térkövezés és földmunkák | Fakivágás | Telektisztítás | Napelemes rendszerek | Garázskapu beépítés | Javítási-karbantartási és szervizszolgáltatások.

A konzultáción bemutatott rendszer 0-24 ben, heti 7 napon működik elsősorban lakossági megrendelőknél egész Magyarország területén. Hatékonyan képes elérni azokat a potenciális leendő ügyfeleket, akik éppen kivitelezőt keresnek a projektjükhöz.

Pontosan tudni fogod mennyibe kerül egy új ügyfél megszerzése!

A következő szint az online ügyfélszerzésben!

Minden egyes forintot mérni tudunk, így pontos adatok lesznek róla, hogy mennyibe kerül megszerezni egy új ügyfelet. Annyira biztos vagyok az általam használt rendszer működésében, hogy megtérülési garanciát vállalok a munkámra. Tehát ha 2 hónapon belül nem térül meg számodra a befektetett összeg (ez általában hamarabb megtörténik), akkor a kérésedre visszautalom, amit addig kifizettél nekem.

Csak abban az esetben ajánlom fel az együttműködés lehetőségét, ahol szinte biztosra tudom, hogy eredményes lesz a közös munka. Ha elkezdtünk együtt dolgozni biztos lehetsz benne, hogy mindent megteszek, hogy a lehető legtöbb eredményt szállítsam számodra. Ha beindul az ügyfélszerző gépezeted, amit én készítek el, akkor soha többé nem kell azon aggódnod, hogy honnan és mikor jön a következő ügyfeled.

Ha ugyanazt csinálod, mint amit eddig, akkor ugyanazokat az eredményeket kapod, mint amiket eddig is kaptál!

A hatékony ügyfélszerzés a vállalkozásod egyik legfontosabb feladata kellene legyen. Ha viszont most nem teszel semmit, akkor továbbra is kérdéses lesz, hogy mikor jönnek újabb bevételek a vállalkozásodba. Nem is beszélve róla, hogy tervezhető bevételek nélkül állandó a bizonytalanság és lehetőséged sem lesz továbbfejlődésre. És hát lássuk be, nem azért lettél vállalkozó, hogy stagnáljanak a bevételek.

Viszont ha előre fel vagy töltve ügyfelekkel, akkor nem csak válogatni tudsz köztük, de a folytonosság miatt nem fogsz azon aggódni, hogy lesz-e elegendő munka a következő hónapban. Teljes kontrollt fogsz gyakorolni a kiszámíthatatlanság helyett. Szóval, ha te azok közé a vállalkozók közé tartozol, akik a „jó lenne, ha” hozzáállás helyett cselekednek, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni az oldal alján található űrlap kitöltésével.

Miért érdemes együtt dolgoznunk?

Milyen eredményekre számíthatsz?

Szia, Lénárt Alex vagyok

Az elmúlt öt évben folyamatosan képeztem magam az online marketing különböző területein és ezalatt az idő alatt rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem. Az összes közül a fizetett hirdetések állnak hozzám legközelebb és a mai napig ezzel érem el a legjobb eredményeket.

Az elmúlt évben 50+ M Ft hirdetési keretet menedzselem profitábilisan, lead generáló és ajánlatkérő kampányok során, így tudom biztosítani számodra is azt a bevált rendszert, ami futószalagon képes szállítani az új ügyfeleidet.

Stratégiai partneredként segíteni foglak, hogy folyamatosan fel tudd tölteni a vállalkozásodat új ügyfelekkel, mindezt költséghatékony és kiszámítható módon!

Szolgáltatásomra megtérülési garanciát vállalok és akkor tekintem sikeresnek az együttműködést, ha az folyamatosan pénzt termel számodra. Érdekel a módszerem és úgy gondolod Neked is tudok segíteni? Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációra.

Rólam mondták

Olvasd el ügyfeleim véleményét!

Alex nagyon korrekt, megbízható és profin ért ahhoz amit csinál. Fél éve dolgozunk együtt és sokat lendített a vállalkozás ügyfélszerzésén. Munkája közben precíz, segítőkész és kiválóan kommunikál. Biztos vagyok benne,hogy hosszú távú munkakapcsolat lesz köztünk és bátran ajánlom mindenkinek akinek folyamatosan ügyfélre van szüksége.

Lauber Gábor

„Több és minőségibb ügyfelet szerettem volna, hogy tervezhetővé tegyem a bevételeimet. Miután felépítettük az ügyfélszerző folyamatot és beállítottuk a hirdetéseket, szinte azonnal el is kezdtek jönni az eredmények. Nem csak folyamatos megkereséseim lettek, de számos egyéb marketing tanácsot kaptam, amivel a bevételeimet is sikerült megnövelni.”

Törköly-Gazdag Gábor

„Egy szakmai beszélgetés során merült fel bennem az ötlet, hogy Alexet kérjem fel a már kissé elavult honlapom feljavítására. Rövid időn belül meg is született az új honlap vázlata. Sokszor türelmesen irányított, magyarázott, segített abban, hogy az arculatot olyan módon alakítsuk ki, hogy a mai igényekhez, az én ízlésem is tükrözve, de modern honlapot hozzunk létre!

Igazán elmondható, hogy mára már a külső szemlélők is elismeréssel nyilatkoztak az új honlap kialakításáról. Mindig figyelembe vette a kívánságaimat, és mindig igyekezett tanácsaival az új feltételekhez igazítani a kéréseimet.

Szolgáltatóként mindig ilyen partnerrel szeretnék dolgozni, aki a munkáját a legjobb tudása szerint, a megrendelő maximális szakmai kiszolgálására fordítja. Mindenkinek csak ajánlani tudom az vele való munkát! Aki profi szakembert szeretne maga mögött tudni az Alexhez fordul! Én így tettem és nagyon nagyot nyertem vele!”

Czakó Zsolt

„Három hónapja küzdöttem azzal, hogy a Facebook reklámok megfelelően működjenek. Gondoltam ehhez tán már nem kell külső segítség. Sajnos de! Szükség volt rá és nagyon is jól döntöttem, hogy Alexet megkerestem.

Elég sok pénzt költöttem el úgy, hogy szinte nem hozott új ügyfelet. Az első héten be lett állítva a Facebook hirdetéskezelője megfelelő módon, ami látható és érezhető hatással volt a vállalkozásra.

Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, tanácsokat adott, mit és hogyan csináljak. 100%-ig beleadott mindent, hogy amit vállalt azt hozza is. Én azt mondom még talán többet is tett, mint amit megbeszéltünk. Teljes mértékig meg vagyok elégedve a szolgáltatásával. Folytatjuk tovább az együttműködést. Csak ajánlani tudom!”

Horváth Gábor

„Szerettem volna, ha többen találnak rám az online térben, ezért Alexet kértem fel, hogy segítsen kialakítani egy jó stratégiát. Amióta együtt dolgozunk rengeteg megrendelést kaptunk.

Nem csak az online jelenlét kialakításában, de a hirdetések beállításában is nagyon profi. Egyéb tanácsokkal is folyamatosan ellát, hogy növelni tudjam a vállalkozásom forgalmát.”

Karsza Máté

„A vállalkozásom fellendítése kapcsán találkoztam Alexel. Az ingyenes konzultáció alkalmával rengeteg hasznos dolgot mondott és meggyőzött a szakértelméről, ezért belevágtunk a közös munkába. Nagyon megbízható rendszert rakott össze számomra, ami azóta is folyamatosan hozza az új ügyfeleket. Végre nem nekem kell ezzel foglalkoznom! 🙂

Góman László

Kérd a 30 perces konzultációs hívást és személyre szabott tervrajzot kapsz az ügyfélszerzéshez!

FONTOS mielőtt jelentkeznél:

Csak abban az esetben egyeztetem Veled a konzultációs időpontot, ha úgy látom, hogy érdemben tudom segíteni a vállalkozásodat!

Mit kell tudnod a konzultációról?

A teljes konzultáció rólad szól, a te vállalkozásodat, céljaidat és lehetőségeidet beszéljük át.  Megvizsgálom a jelenlegi ügyfélszerzési módszeredet, átnézem az online jelenléted és ezek alapján javaslatokat teszek, hogyan tudnál hatékonyabban ügyfeleket szerezni.

Részletesen bemutatom és elmagyarázom az általam alkalmazott rendszer működését és megválaszolom a menet közben felmerülő összes kérdésedet. Ha kiderül, hogy vannak közös kapcsolódási pontok és valóban tudom segíteni a vállalkozásod, akkor felajánlom számodra az együttműködés lehetőségét.

A beszélgetés teljesen nyomulásmentes és arról szól, hogy az általam alkalmazott rendszer képes-e bevételt termelni a számodra. Éppen ezért a munkámra minden esetben megtérülési garanciát vállalok!

A konzultációra való jelentkezés teljesen díjmentes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. A konzultációs lehetőség limitált ideig érhető el!

A konzultáció menete:

1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot.
2. Egy napon belül egyeztetem veled a konzultáció időpontját.
3. A megbeszélt időpontban átbeszéljük az ügyfélszerzési céljaidat és azok megvalósulási lehetőségeit.

Adatvédelem

Gyakran ismételt kérdések

Néhány hasznos információ mielőtt jelentkezel

u

Bármilyen típusú szolgáltató jelentkezhet?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha építőiparhoz, felújítási munkálatokhoz, kivitelezésez kapcsolódik a szolgáltatásod.

Akkor tudlak legjobban segíteni az ügyfélszerzésben és bevételnövelésben, ha az alábbi szakterületekkel vagy ezekhez nagyon hasonló tevékenységgel foglalkozol:

Ház-lakásfelújítás | Víz-gáz-fűtésszerelés | Épületgépészet | Kőműves munkák | Klímaszerelés | Generálkivitelezés | Burkolás | Ács-tetőfedő-bádogos munkák | Konyhabútor tervezés-beépítés | Asztalos munkák | Festés-mázolás | Villanyszerelés | Nyílászáró, tetőablak, redőny beépítés | Kerttervezés-kertépítés | Gyepszőnyeg telepítés | Automata öntözőrendszer építés | Növényfal építés | Teraszépítés | Medence építés | Medencefedés | Kerítés építés | Homlokzati munkálatok | Tető és falszigetelés | Utólagos vízszigetelés | Betonozás | Alap megerősítés | Térkövezés és földmunkák | Fakivágás | Telektisztítás | Napelemes rendszerek | Garázskapu beépítés | Javítási-karbantartási és szervizszolgáltatások.

u

EGYÜTTMŰKÖDÉS ESETÉN KÖTÜNK SZERZŐDÉST?

Igen az együttműködés kezdetén szerződést kötünk és mindenről kapsz számlát.

u

Mennyi időt vesz igénybe a konzultáció?

A konzultáció 30 percet vesz igénybe.

Ha a beszélgetés végén úgy látjuk, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és nyomulás mentesen, kötelezettségek nélkül hozhatod meg a döntést a folytatásról.

A konzultációs beszélgetés nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Ez csak akkor történik meg, ha úgy látom, hogy érdemben tudom segíteni a vállalkozásodat.

u

Előzetes kérdés esetén tudunk beszélni?

Igen természetesen tudunk! Kérlek töltsd ki a jelentkezési űrlapot és egy napon belül felveszem veled a kapcsolatot telefonon. A beszélgetés alkalmával minden előzetes kérdésedet megválaszolom.

Ez az oldal nem része a Facebook.com oldalnak és semmilyen kapcsolatban nem áll a Facebook Inc.-el. A FACEBOOK a Facebook Inc. szerzői tulajdonjoga.

Copyright © 2020-2024 smartsite.hu | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató