FACEBOOKON hirdeted a szolgáltatásodat, de nem vagy elégedett az eredményekkel?

Ha úgy érzed, hogy nincsenek csúcsra járatva a FaceBook hirdetéseid, kevés az ügyfeled, vagy csak egy jobb stratégia hiányzik, akkor vedd a kezedbe az irányítást és növeld meg a vállalkozásod bevételét!  

Miért fontos, hogy hatékonyabbak legyenek a hirdetéseid?

Kiszámíthatóan szerzel új ügyfeleket, vevőket

A legtöbb kkv. vállalkozónak az ügyfélszerzés okozza a legnagyobb nehézséget vállalkozása növeléséhez. Erre a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a Facebook hirdetés. Ha kiszámíthatóan tudsz ügyfeleket szerezni, akkor végre arra jut időd, amire igazán szeretnéd.

A megfelelő célközönséget érik el a hirdetéseid

Sokaknak már futnak Facebook hirdetései, de korántsem olyan eredményekkel, ami kiemelné őket a tömegből. A Facebook algoritmusának köszönhetően pontosan azoknak az embereknek tudod megjeleníteni a hirdetéseidet, akiket a leginkább érdekelni fog az ajánlatod.

Csökken a hirdetési költséged és nő a bevételed

Ha igazán jól vannak beállítva a Facebook hirdetéseid, akkor minden egyes elköltött forintod után sokszoros, akár 30-40X ROI-t, azaz megtérülést érsz el. Ha megismered és alkalmazod a ProfitShark hirdetési stratégiát, akkor kevesebb hirdetési költségből több profitot fogsz kihozni.

3 Facebook hirdetési hiba, amibe a legtöbb vállalkozó beleesik

01

Hiányos információk

Nagyon gyakori hiba szokott lenni az az eset, amikor a nem megfelelő információk birtokában vág bele valaki a Facebook hirdetések világába. Például nem használ vállalkozáskezelőt, csak bejegyzéskiemeléssel hirdet, nincs telepítve a Facebook Pixel, nem A/B teszteli a hirdetéseit, csak egyfajta hirdetéstípussal próbálkozik, nem használ retargeting hirdetést, vagy nincs kidolgozott hirdetési stratégiája. Ilyenkor jellemzően az szokott történni, hogy van némi információja, hogyan is kéne csinálni, el is indította a hirdetéseit, de nem hozza azokat a várva várt eredményeket, amikről sokan beszélnek.

02

Nem megfelelő beállítások

Az előző pontból kiindulva a legjobban teljesítő Facebook hirdetések alapja, hogy minden megfelelően legyen beállítva. Ezen beállítások nélkül csak reménykedni lehet abban, hogy a hirdetéseid jól teljesítsenek. Lényegében szerencsejátékot játszol a pénzeddel, amiből vagy lesznek vásárlók vagy nem. Ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes egy szakértő segítségét kérned, aki kielemzi és optimalizálja a hirdetéseidet, stratégiádat, hiszen ezzel nemcsak időt takarítasz meg, hanem rövid távon is százezreket spórolhatsz.

03

Hirdetési stratégia hiánya

A megfelelő beállításokat követően a stratégiád fogja meghatározni azt, hogy csak a pénzedet adod oda a Facebooknak vagy valódi eredményeket, vásárlókat tudsz elérni általa. Vannak olyan bizonyítottan működő hirdetési stratégiák, kampányok amelyek alkalmazásával jelentős eredményeket érhetsz el. Tehát tudatos stratégiával kell rendelkezned, hogy pontosan milyen folyamaton vezeted végig az érdeklődőket és milyen módon alakítod őket vásárlóvá. 

A Facebook hirdetés elemzés után pontosan tudni fogod, hogyan hirdess hatékonyabban.

Az elemzés során lépésről-lépésre kielemzem a Facebook hirdetési fiókodat. Nemcsak egy egyszeri megoldást kapsz, hanem egy komplett stratégiát, amit szükség esetén újra és újra vissza tudsz nézni, hiszen írásos formátumban is átadom Neked.

HIRDETÉSI STRATÉGIA

Tudni fogod, milyen folyamaton vezesd végig az érdeklődőket, hogy vásárlóvá konvertáld őket.

Mérőszámok

Tudni fogod, mikor milyen mérőszámokat kell figyelned a hatékonyság növeléséhez.

Landing oldal elemzés

Tudni fogod, hogy a landing oldaladon miken változtass a nagyobb konverzió érdekében.

Facebook pixel ellenőrzése

Tudni fogod, hogy megfelelően van-e beállítva a Facebook pixeled (Facebook képpontod).

hirdetések célzása

Tudni fogod, hogy a kampánycélok közül mikor melyiket kell használod.

Retargeting hirdetések

Tudni fogod, hogy hogyan célozz azokra az emberekre, akik már jártak a weboldaladon.

optimalizálás

Tudni fogod, hogyan alakítsd a Facebook hirdetéseidet a meglévő ajánlataidhoz.

hirdetések struktúrája

Tudni fogod, hogy megfelelő-e a hirdetéseid struktúrája és logikai felépítése.

kReatívok + szövegezés

Tudni fogod, mit tartalmazzon a hirdetésed leírása, illetve milyen képet, videót használj.

A Facebook hirdetés elemzés folyamata

1

előkészületek

Egy előre egyeztetett időpontban nagyjából 30 perc alatt Telefonon vagy Skypeon átbeszéljük az eddigi eredményeidet és hogy pontosan milyen célt szeretnél elérni a Facebook hirdetéseiddel. Ebben a fázisban egy kérdőív is a segítségünkre lesz.

2

Elemzés

Az előre megbeszéltek után hozzáférést kérek a Facebook hirdetési fiókodhoz, hogy ki tudjam elemezni és fény derüljön arra,  miken lehet javítani a kívánt eredmények eléréséért.

Az elemzésről készítek egy komplett írásos dokumentumot, amelyet 7 munkanapon belül átküldök Neked e-mailben.

 

3

konzultáció

Ennek a kb. 1 órás konzultációnak az ára 25.000 Ft lenne, de ezt most odaadom Neked ajándékba.

A konzultáció keretein belül pontról pontra átbeszéljük a javaslataimat, illetve Skypeon vagy személyesen meg is fogom mutatni a pontos beállításokat, hogy azonnal gyakorlatba tudd ültetni.

A hirdetési fiók elemzésről mondták

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Törköly-Gazdag Gábor

Egyenesingatlan.hu

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Pálinkás Beáta

MC-Spirit

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Szász Miklós

RSC Squah klub

Rólam

Lénárt Alex

Üdvözöllek az oldalon az én nevem Lénárt Alex és én fogok segíteni abban, hogy eligazodj a Facebook hirdetések világában!

Minden szolgáltatás alapú vállalkozás egyik alappillére, hogy képes legyen megszólítani a célközönségét. A következő lépés az, hogy ezt a lehető legnagyobb hatékonysággal és lehető legolcsóbban tegye.

Megfelelő hirdetések nélkül nincs kiszámítható és stabil növekedés, ezért bátran ajánlom Neked a Facebook hirdetés elemzést.

A legjobb az egészben, hogy ez egy megtérülő befektetés lesz a számodra. Csak olyan ügyfelekkel dolgozok együtt, akiknek azonnali eredményeket tudok biztosítani az elemzés alatt.

Gyakran ismételt kérdések

MENNYIBE FOG KERÜLNI AZ ELEMZÉS?

A Facebook elemzés díja 39.800 Ft helyett 50% kedvezménnyel most csak 19.900 Ft + AJÁNDÉK konzultáció 20.000 Ft értékben. A csomag teljes értéke 59.800 Ft!

HOGYAN TÖRTÉNIK A FIZETÉS?

A fizetés az igényeidnek megfelelően történhet személyes találkozó esetén készpénzben, illetve Skype konzultáció esetén banki átutalással.

MI TARTOZIK AZ ELEMZÉSBE?

1. lépés az előkészületek, ahol átbeszéljük milyen célokat szeretnél elérni a hirdetésekkel. 2. lépésben kielemzem a Facebook hirdetéseidet, amit írásos formában is átküldök. 3. lépésben átbeszéljük a javaslataimat és megmutatom a pontos beállításokat. 

FACEBOOK HIRDETÉSKEZELÉSSEL IS FOGLALKOZOL?

Igen. Ha engem bízol meg a hirdetéseid kezelésével, akkor első lépésben elvégzem a szükséges technikai beállításokat és ezután folyamatosan optimalizálom a hirdetéseidet, továbbá tanácsokkal látlak el, hogy hatékonyabb legyen a marketing rendszered.

MI VAN AKKOR, HA MÉG CSAK MOST TERVEZEK FACEBOOK HIRDETÉSEKET FUTTATNI?

Ha még csak most csöppentél a Facebbook hirdetések világába, akkor is bíztatlak, hogy jelentkezz. Ez esetben lépésről lépésre foglak végigvezetni, hogy már a kezdeteknél profi hirdetéseid legyenek.

JELENTKEZÉS UTÁN VAN MÉG VALAMI TEENDŐM?

Nincsen, a jelentkezésedet követően 3 munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot telefonon és egy rövidebb egyeztetésen átbeszéljük az eddigi eredményeidet, illetve pontosítjuk a további teendőket.

HOL LESZ AZ ELEMZÉS?

Az elemzés történhet személyesen Budapesten, vagy Skype-on. Bármelyik formát is válaszd, ebből fogjuk kihozni a maximumot.

HOGYAN FOGOM LÁTNI AZ EREDMÉNYEKET?

Az elemzés során lépésről lépésre útmutatót fogsz kapni a hatékonyabb hirdetések elkészítéséhez. Ezzel az útmutatóval és az azt követő konzultációval olcsóbb hirdetéseket tudsz készíteni, amelyek több érdeklődőt, vásárlót hoznak majd.

ÉRDEMES KISZERVEZNEM A HIRDETÉSEIM KEZELÉSÉT?

Abban az esetben, ha úgy érzed, hogy a vállalkozásodon belül nincs meg a megfelelő szakértelem. Továbbá, ha a kampányokra fordított időt számodra értékesebb tevékenységre fordítanád. Ha szeretnéd, hogy én kezeljem a hirdetéseidet, akkor ezt a lentebb található űrlap kitöltésénél tudod jelezni.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM VAGYOK ELÉGEDETT?

Garanciapolitikám egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor tartozok azzal, hogy a legjobbat kapod a pénzedért. Ha az elemzéssel mégsem lennél megelégedve, kérdés nélkül visszautalom az összeget.

100% elégedettségi garancia!

Ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor tartozok azzal, hogy a legjobbat kapod a pénzedért.

Célom, hogy egy olyan elemzés legyen a kezedben, amely segítségével olcsón és hatékonyan tudod megszerezni az ügyfeleidet, vásárlóidat.

Az elemzés során egy 100% -ig személyre szabott, azonnal gyakorlatba ültethető dokumentumot fogsz a kezedben tartani.

Biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel az eredményekkel, azonban ha mégsem így történne, kérdés nélkül visszautalom az elemzés díját!

Jelentkezz a Facebook hirdetés elemzésre az alábbi űrlap kitöltésével.

Az elemzést most korlátozott ideig 50% kedvemzénnyel tudod igényelni. Az elemzés díja most 39.800 Ft helyett 19.900 Ft + ajándék konzultáció 20.000 Ft értékben. A csomag teljes értéke 59.800 Ft!

Az 50 % -os kedvezmény korlátozott ideig érhető el!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

1. Egy előre egyeztetett időpontban kb. 30 perc alatt átbeszéljük az eddigi eredményeidet és hogy milyen célt szeretnél elérni a Facebook hirdetéseiddel.

2. Ezt követően lépésről lépésre kielemzem a hirdetési fiókodat, amit írásos formában is átküldök Neked.

3. Adok neked ajándékba egy kb. 1 órás konzultációt, melynek az értéke 25.000 Ft, ezzel szeretném segíteni, hogy a leírtakat azonnal a gyakorlatba tudd ültetni. Továbbá ha van felmerülő kérdésed, itt meg fogom válaszolni.

100% elégedettségi garanciát vállalok az elemzésre, amely egyedileg a te vállalkozásodra lesz szabva.

Ha az Facebook elemzésen kívül más szolgáltatásokat is igénybe szeretnél venni, kérlek töltsd ki az űrlapot és jelöld be, hogy pontosan melyekre lenne még szükséged. A jelentkezésed után megbeszéljük a részleteket.

A jelentkezést követően nincsen semmi teendőd, 3 munkanapon belül fel fogom venni Veled a kapcsolatot.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Jelentkezési űrlap

Töltsd ki az űrlapot és rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot!

Kérem a landing/sales oldalam elemzését is +4990 Ft -ért!

Ha egyéb szolgáltatást vennél igénybe, kérlek itt jelöld be:

Adatvédelem

Ez az oldal nem része a Facebook.com oldalnak és semmilyen kapcsolatban nem áll a Facebook Inc.-el. A FACEBOOK a Facebook Inc. szerzői tulajdonjoga.

Copyright © 2020 Smartsite.hu | Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat